RÓLUNK

Üdvözöljük a HoriLuxus Zrt. oldalán!

Cégünk dinamikus és megbízható

építőipari részvénytársaság, melyet 2021-ben alapított tulajdonosunk, aki építészmérnöki és tűzvédelmi diplomával rendelkezik, korábbi cégeknél vezető beosztásban szerzett közel 20 éves szakmai építőipari tapasztalattal.

Tapasztalt csapatunk olyan projektek megvalósításában segít, melyek az építőipar, a projektszervezés és a tűzvédelem területén egyaránt különleges kihívást jelentenek.

Bár cégünk még fiatal,

elkötelezett csapatunk minden projektbe lelkesedéssel és alapossággal veti bele magát. Fiatalos lendületünk és friss gondolkodásunk révén új megközelítéseket és innovatív, színvonalas megoldásokat hozunk létre ügyfeleink számára. Szorosan együttműködünk megrendelőinkkel, mindig az elvárásoknak megfelelő, egyedi megoldásokat kínálunk.

Nálunk a minőség, a biztonság és a hatékonyság a legjobb eredményeket hozza. A kihívásokat lehetőségekké alakítjuk, és mindig az ügyfeleink igényeire fókuszálunk. Elkötelezettségünk és elszántságunk arra szolgál, hogy minden megrendelőnk elégedetten távozzon, és hosszú távú partnerként tekintsen ránk.

Cégünk nemcsak magánszemélyeknek és cégeknek

nyújt szolgáltatásokat, hanem ingatlanfejlesztőknek és beruházóknak is. Széleskörű tapasztalatunk és szakértelmünk révén képesek vagyunk kielégíteni minden ügyfél igényeit és elvárásait, legyen szó lakóingatlanok vagy kereskedelmi projektek tervezéséről és megvalósításáról, vagy akár kisebb felújításokról.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk, hogy segíthessünk elképzelései megvalósításában. Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot bármilyen kérdés, ajánlatkérés vagy együttműködés lehetősége kapcsán.

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, és reméljük, hogy Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük.

KAPCSOLAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és a lehető leghamarabb jelentkezünk!